آزمون های میکروبی فراورده های دارویی و آرایشی و بهداشتی

یکی از مهمترین جنبه های کیفیت محصولات دارویی و فراورده های آرایشی و بهداشتی، کیفیت میکروبی آن ها می باشد. لذا، بهره مندی از خدمات با کیفیت و بر پایه دانش مرکز تحقیقات تضمین کیفیت دارو پژوهشکده علوم دارویی آماده انجام خدمات زیر می باشد:

آزمون های بررسی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی

آزمون محدودیت میکروبی در نمونه های دارویی بر اساس فارماکوپه های مختلف

آزمون تست استریلیتی نمونه های دارویی بر اساس فارماکوپه های مختلف

آزمون ﮐﺎرآﯾﯽ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ

‫ارزﯾﺎﺑﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺷﻨﺎﺳﺎﮔﺮﻫﺎی ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ

آزﻣﺎﯾﺶﻫﺎ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﻘﺪارﻫﺎی ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ ‫و آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏﻫﺎ بر اساس فارماکوپه های مختلف

آزمون کنترل فیزیکو شیمیایی مواد دارویی بر اساس فارماکوپه های مختلف

آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی

آزمون شمارش باکتری های هتروتروف

آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم

آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus

آزمون شناسایی بروسلا

آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans

آزمون شناسایی کمپیلو باکتر

آزمون شناسایی باکتری لیستریا منوسیتوژنز

آزمون شناسایی باکتری ویبریو کلرا

آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتی‌باکتریال)

آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی

آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو

آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت به روش شمارش

آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی

آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس

آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)

آنالیز شناسایی انتروباکتریاسه

آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN

آنالیز شناسایی انتروكوكوس

آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی

آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella

آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک

آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی

آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی

آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی

آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو

آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید

آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa

آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری

آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر

آنالیز شناسایی کلروفیل در آب و پساب

آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس

آنالیز شناسایی کلی فرم

آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی

آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی

آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری

آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر

آنالیز شناسایی و اندازه گیری باقیمانده سموم کشاورزی و باقیمانده سموم و آفت کش ها (آفلاتوکسین ها، مایکوتوکسین ها، آرسنیک ....) در نمونه های زیستی و بافت جانداران به روش کروماتوگرافی گازی

آنالیز شناسایی و اندازه گیری T- Coliform, F- Coliform موجود در آب و پساب

آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس

آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته

آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در آب، پساب، خاک

آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)

آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)

بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)

آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی

آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها

آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی

آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی

آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی

آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی

اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی

آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها

آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد خوراکی

شمارش باکتری تیو باسیلیوس

شمارش باکتری ریزوبیوم

آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس

آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته

آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی

آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)

 شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مختلف

آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار

آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN

آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه

آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست

آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی

آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی

آزمون های میکروبی آب

آزمون های اندوتوکسین و میکروبی آب و پساب

آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب شرب

آزمون های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی پساب بهداشتی

جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب

آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب

آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک

آزمون MIC و MBC مواد ضد میکروبی شیمیایی و بیولوژیکی

آزمون مقاومت میکروبی سویه های کلینیکی در برابر آنتی بیوتیک های رایج


1 – انجام آزمایشات کنترل میکروبی دارویی بر اساس آخرین چاپ فارماکوپه USP و  BP



(51 ) ANTIMICROBIAL EFFECTIVENESS TESTING


(61 ) MICROBIOLOGICAL EXAMINATION OF NONSTERILE PRODUCTS: MICROBIAL ENUMERATION TESTS


(62) MICROBIOLOGICAL EXAMINATION OF ONSTERILE PRODUCTS: TESTS FOR SPECIFIED ICROORGANISMS


(71) STERILITY TESTS


(81) ANTIBIOTICS – MICROBIAL ASSAY



2– انجام آزمایشات  ضد میکروبی ضد عفونی کننده ها بر اساس آخرین چاپ استاندارد ملی ایران و اروپا 

Institute of Standards and Industrial Research of Iran(ISIRI) and EN


- ISIRI 10504

ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي – آزمون سوسپانسيون كمي براي ارزيابي فعاليت باكتري كشي ضدعفوني كننده هاي شيميايي براي تجهيزات مورد استفاده در اماكن پزشكي – روش آزمون و الزامات


- ISIRI 11793

ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي – آزمون کریر كمي براي ارزيابي فعاليت باكتري كشي تجهيزات مورد استفاده در اماكن پزشكي – روش آزمون و الزامات


- ISIRI 11795

ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي –فعاليت اسپور كشي پایه -  روش آزمون و الزامات


- ISIRI 11797

ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي – آزمون کریر كمي براي ارزيابي فعاليت قارچ کشی یا مخمر کشی تجهيزات مورد استفاده در اماكن پزشكي – روش آزمون و الزامات



- ISIRI 11798

ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي – آزمون كمي سطح بدون منفذ براي ارزيابي فعاليت باکتری کشی یا قارچ کشی ضد عفونی کننده های شیمیایی  مورد استفاده در غذا ، صنعت ، مکان های سازمانی و خانگی–  روش آزمون و الزامات بدون هیچ گونه عملیات مکانیکی


- ISIRI 19708

ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي – فرآورده شوینده بهداشتی دست -  روش آزمون و الزامات


- ISIRI 19851


ضدعفوني كننده ها و گندزداهاي شيميايي – آزمون سوسپانسيون كمي براي ارزيابي فعاليت قارچ کشی یا مخمر کشی  ضد عفونی کننده ها یا گندزداهای شیمیایی مورد استفاده در اماكن پزشكي – روش آزمون و الزامات